Blue Finance joustoluotto

Blue Finance joustoluotto 2000 euroa

Hae joustoluottoa 2000 euroa

Ikäraja vain 18 vuotta!

Saat lainapäätöksen 15 minuutissa

Nosta lainaa tilille juuri sen verran kuin haluat

Tee nostoja juuri silloin kun haluat

Maksa takaisin kätevästi kuukausierissä

Blue Finance joustoluotto

Voit hakea lainaa nopeasti Blue Financen verkkosivuilta! Voit hakea joustoluottoa, jolloin saat käyttöösi 2000 euron luottotilin. Tältä tililtä voit tehdä juuri sen kokoisia nostoja kuin haluat ja milloin haluat. Voit siis tehdä tänään 300 euron noston, ja mikäli myöhemmin huomaat, että tarvitsetkin lisää lainaa, voit nostaa uudestaan haluamasi summan.

Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, myöhemmin lainaa nostaessa sinun ei tarvitse tehdä enää erillisiä hakemuksia. Tee hakemus netissä ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Tämän jälkeen joustoluotto on käytettävissäsi. Jos et nosta lainaa heti tilille, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Kenelle Blue Finance myöntää joustoluottoa?

Blue Financen lainan ikäraja on vain 18 vuotta! Hakijan tulee olla myös luotto-ja oikeustoimikelpoisia. Tämä tarkoittaa että maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille. Hakijalta vaaditaan myös vakituinen osoite Suomessa. Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili vaaditaan myös. Pankkitunnuksilla tunnistaudutaan palveluun ja suomalainen pankkitili tarvitaan, jotta laina voidaan siirtää hakijalle.

 

Kuinka joustoluotto maksetaan takaisin?

Sinulle kertyy maksettavaa vasta, kun olet nostanut lainaa tilillesi. Voit valita itse, maksatko lainan kerralla takaisin, hyödynnätkö minimilyhennystä vai maksatko jotain siltä väliltä. Minimilyhennys on 20 prosenttia avoimen saldon määrästä, kuitenkin vähintään 200 euroa.

Kun maksat lainaa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtäsi. Kun maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle enää kerry mitään maksettavaa ellet nosta lainaa uudestaan tilillesi.

Kuinka joustoluotto haetaan?

Tee hakemus Blue Financen verkkosivuilla. Se on paras tapa, kun tarvitset nopeaa lainaa. Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin, jonka jälkeen saat lainapäätöksen lähes välittömästi.

Ota omat verkkopankkitunnukset valmiiksi esille, kun teet hakemusta. Tarvitset näitä tunnistautuaksesi lainapalveluun.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa vaikka heti tilillesi, tai vaihtoehtoisesti vasta myöhemmin, mikäli lainalle ei ole heti tarvetta.