Ege.fi

Hae Ege.fi:ltä nopea laina 100-2800 euroa

Ege.fi nopea laina

Ikäraja lainalle 20 vuotta

Nopea laina 100-2800 euroa

Maksuajaksi saat 2-12 kuukautta

Et tarvitse ollenkaan vakuuksia tai takaajia

Nopea ja helppo lainahakemus

Lainapäätöksen saat lähes välittömästi

Ege tarjoaa nopeaa lainaa 100 eurosta 2800 euroon

Ege.fi on netissä toimiva lainapalvelu, joka myöntää pikalainaa yli 20 vuotiaille Suomen kansalaisille. Maksuaikaa lainalle saa 2 kuukaudesta 12 kuukauteen saakka.

Ege.fi pikalaina sopii niin pieneen, kuin keskisuureenkiin lainan tarpeeseen. Pikalaina maksetaan aina kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen lainan hakija maksaa sen takaisin kuukausittain tasaerissä.

Voit hakea pikalainan mihin tarkoitukseen tahansa, koska sinulta ei tulla kysymään mihin haluat lainan käyttää. Ainut asia mistä lainapalvelu on kiinnostunut, on se että pystytkö maksamaan lainan ajallaan takaisin, ja täytätkö lainan hakijan kriteerit, jotta sinulle voidaan myöntää lainaa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Ege.fi:stä

Voit hakea pikalainaa 100-2800 euroa. Lainasummat vaihtelevat noin 100 ja 200 euron välein, mutta voit katsoa ne vielä tarkemmin Egen omalta verkkosivulta. Heidän etusivulta näet suoraan kaikki haettavat lainasummat.

Kuinka pitkän maksuajan saan lainalle

Laina-ajat vaihtelevat hakemasi lainasumman perusteella. Lyhin maksuaika on 2 kuukautta ja pisin maksuaika on 12 kuukautta. Laina-ajat vaihtelevat seuraavanlaisesti:

  • Lainasumma 100-300 euroa – Laina-aika 2 kuukautta
  • Lainasumma 400-800 euroa – Laina-aika 6 kuukautta
  • Lainasumma 1000-2800 euroa – Laina-aika 12 kuukautta

Kenelle Ege.fi myöntää lainaa?

Voit hakea pikalainaa Egeltä, jos olet täyttänyt vähintään 20 vuotta. Hakijalta vaaditaan myös seuraavia asioita: Vakituinen osoite suomessa, suomalainen pankkitili, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Hakijalle tehdään myös luottotarkistus automaattisesti aina hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä estää aina lainan saannin.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Maksuerien määrä vaihtelee hakemasi lainasumman perusteella. Saat joka erästä laskun sähköpostiisi, mutta näet ne myös kirjautumalla Ege.fi:n sivuilla itsepalveluun, josta näet omaa lainaasi koskevat tiedot ja laskut.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Hyväksytty laina maksetaan hakijan tilille 2 vuorokauden kuluessa. Voit kuitenkin tilata Ekspress-palvelun itsepalvelussa tai tekstiviestille, jolloin Ege.fi takaa maksavansa lainan hakijan tilille 30 minuutissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Ege.fi yhteystiedot

Ege Finance Oy
2229805-5

Bulevardi 7
00120 HELSINKI

Puh: 0600-15858 (1,20 €/min)
info@ege.fi

Aukioloajat:

Ma – Pe : klo 09-17
La – Su : Suljettu