Eurolimiitti

Hae nyt nopea laina 2000 euroa Eurolimiitiltä!

nopea laina eurolimiitistäEurolimiitin tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja lainalle on 21 vuotta
  • Saat 2000 euroa käyttöösi
  • Saat 500 euron ensilainan täysin ilman nostokuluja!
  • Voit pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa!
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Maksa takaisin joustavasti kuukausierissä
  • Tee niin useita nostoja kuin haluat
  • Hae laina vaikka pahan päivän varalle, maksat vasta kun käytät sitä

Eurolimiitti nopea joustoluotto

Eurolimiitistä voit hakea lainaa nopeasti suurempaankin tarpeeseen. Saat yhdellä hakemuksella käyttöösi 2000 euron joustoluoton, jota voit käyttää aina juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Eurolimiitin joustoluotto on kuin muutkin netissä toimivat vakuudettomat lainat, eli et tarvitse lainan saamiseksi lainkaan vakuuksia tai takaajia. Sinulta voidaan kuitenkin vaatia säännöllisiä tuloja, sekä todistetta niistä hakemuksen yhteydessä.

Joustoluotto on kätevä apu niin pieneen kuin suureenkin lainan tarpeeseen, koska vaikka saat 2000 euroa käyttöösi, voit käyttää siitä vain sen osan mitä todella milloinkin tarvitset. Maksat myös vain siitä, mitä nostat tilillesi. Jos et tee nostoja, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan. Voit siis tehdä hakemuksen varmuuden vuoksi, jotta silloin, kun lainantarve iskee, saat nostettua lainaa nopeasti muutamassa minuutissa tilillesi kun sinulla on lainatili valmiiksi jo avattuna.

Hae Eurolimiitin nopea laina tästä!

Kuka voi hakea Eurolimiitti joustoluottoa?

Voit hakea Eurolimiitin joustoluottoa, jos olet täyttänyt vähintään 21 vuotta, sekä asut vakituisesti Suomessa.  Sinulta tarkistetaan myös luottotiedot hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Tarvitset myös suomalaisen pankkitilin, jolle laina maksetaan, sekä verkkopankkitunnukset joilla tunnistaudutaan lainapalveluun.

Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Sinun tulee maksaa aina vähintään vaadittu minimilyhennys, joka on 10% käytetystä lainan määrästä. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuukauden laskutusjaksolle kuukausikorkoa 5,99 %

Voit myös koska tahansa maksaa minimilyhennystä suuremman summan kerralla takaisin, jolloin lainasi lyhenee nopeammin. Maksamalla lainaa tavallista nopeammin takaisin, säästät lainan koroissa ja kuluissa. Kun maksat lainaa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtäsi.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille?

Verkkohakemuksen täyttäminen vie sinulta muutaman minuutin. Muista aina tarkistaa hakemuksen tiedot ennen sen lähettämistä, sillä väärin annetut tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lainahakemukseen saat lainapäätöksen noin 15 minuutissa, mikäli teet hakemuksen lainapalvelun aukioloaikana. Lopullisen lainapäätöksen saat aina tekstiviestillä, jonka jälkeen pääset nostamaan nopeasti lainaa tilillesi.

Laina siirtyy tilillesi välittömästi, jos sinulla on käytössä Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP:n tili tai S-Pankin tili. Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä lainoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Hae Eurolimiitin nopea laina tästä!

Eurolimiitti asiakaspalvelu

Osoite:
J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:
ma-su 8-22
03 3399 3600 (vain pvm)
asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi