Everyday

Everyday myöntää 2000 euron nopeaa joustoluottoa

nopea laina everydaylta

Ikäraja lainalle 21 vuotta

Saat 2000 euroa nopeasti käyttöösi

Minimilyhennys kuukaudessa vain 10%!

Saat lainaa nopeasti, lainapäätös lähes välittömästi

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Käytä lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Maksat vain siitä mitä käytät

Everydayn joustoluotto on nopea laina suurempaankin lainantarpeeseen

Everyday myöntää 2000 euron suuruista joustoluottoa yli 21 vuotiaille. Sitä voit hakea helposti netissä, täyttämällä hakemuksen Everydayn sivuilla. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen, joten sinun ei tarvitse odotella turhaan jos haluat nopeaa lainaa.

Lisäsimme alle kysytyimpiä asioita liittyen Everydayn lainaan, joten löydät tarvittavat tiedot nopeasti.

Kenelle Everyday myöntää joustoluottoa?

Hakijalle voidaan myöntää 2000 euron joustoluottoa, jos hakija on täyttänyt vähintään 21 vuotta. Hakijalta vaaditaan myös Suomen kansalaisuutta, sekä puhtaita luottotietoja. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille ja luottotiedot tarkistetaankin hakijalta aina hakemuksen yhteydessä.

Lainanhakija tarvitsee myös suomalaisen pankkitilin, sekä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Tunnuksilla tunnistaudutaan lainapalvelun sivuille aina hakemuksen yhteydessä.

Kuinka paljon lainaa saa?

Myönnetty laina on aina 2000 euron suuruinen. Joustoluotossa se tarkoittaa sitä, että saat 2000 euroa käyttöösi, mutta voit nostaa siitä tilillesi vain tarvitsemasi summan.

Maksat aina vain siitä osuudesta, minkä nostat tilillesi. Mikäli siis et nosta lainaa tilille, tai olet maksanut koko käytetyn lainan takaisin, ei sinulle kerry mitään kuluja.

Voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat ja nostot voivat olla juuri sen kokoisia kun haluat. Ainoat kerrat, kun et voi nostaa lainaa tilillesi saattavat olla ne, että luottorajasi on täyttynyt tai sinulla on erääntyneitä laskuja lainapalveluun.

Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Voit maksaa kuukausittain vain vaaditun minimilyhennyksen, joka on 10% avoimesta lainasaldosta. Voit myös vapaasti maksaa tätä suuremman summan, tai vaikka koko lainan kerralla pois.

Kun maksat joustoluottoa takaisin, on se pian taas käytettävissä omalla lainatililläsi. Maksetut erät rekisteröityvät lainapalveluun muutamassa päivässä, jonka jälkeen voit tarvittaessa nostaa lainaa nopeasti tilillesi. Oman lainatilanteen ja laskut näet helposti kirjautumalla Everydayn sivuille omilla tunnuksillasi.

Miten nostan lainaa tilille?

Voit tehdä nostoja silloin kuin haluat ja voit tehdä sen joko Everyday-sovelluksen kautta, kirjautumalla heidän verkkosivuille omilla tunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti voit tehdä nostoja tekstiviestillä (lähetä tekstiviesti NOSTO SUMMA (esim. NOSTO 100), numeroon 16456).

Everydayn asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22

  • Puhelinasiakaspalvelu 020 741 2030, avoinna arkisin klo 9-18
  • Sähköpostiasiakaspalvelu asiakaspalvelu@everyday.fi, avoinna joka päivä klo 8-22
  • fax: 0207412031

Laskutusasiakaspalvelu – Everyday laskuun liittyvät tiedustelut

  • Puhelinasiakaspalvelu 020 7229 476, avoinna arkisin klo 8-17
  • Sähköpostiasiakaspalvelu laskutus@everyday.fi, avoinna arkisin klo 8-17

Osoite:
OPR-Vakuus Oy/Everyday asiakaspalvelu
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI