Käyttöehdot

Tämä verkkosivusto on tarkoitettu ainoastaan suomenkielisille vierailijoille, jotka asuvat Suomessa.

Käyttäessään sivustoamme, vierailija hyväksyy sen käyttöehdot. Osapuolina tässä sopimuksessa ovat www.nopealaina.fi (”Sivusto” ) ja tämän sivuston käyttäjä (”Käyttäjä”). Tämä sopimus määrittelee sivuston käytön ja ehdot.

Sivuston tarkoituksena on esitellä ja kertoa internetissä lainaa myöntävistä palveluista ja mahdollistaa sivuston vierailijalle linkki ko. lainoihin. Tämä sivusto ei myy mitään vaan ainoastaan helpottaa Käyttäjää lainapalvelun valinnassa. Sivuston käyttö ei edellytä kirjautumista, eikä henkilötietojen antamista. Sivuston käyttäminen on Käyttäjälle täysin ilmaista.

Lainapalvelut, joita sivustolla esitellään, saattavat vaatia rekisteröitymistä, eikä Sivusto ole millään tavalla vastuussa lainanmyöntäjien toiminnasta. Sivuston tavoitteena on ohjata lainanhakijoita lainanmyöntäjien sivustoille, jotta lainanhakijat löytäisivät heille parhaiten sopivat lainat.

2. Maksullisuus.

Tämän Sivuston käyttäminen on Käyttäjälle täysin ilmaista.

3. Aineettomat oikeudet.

Tämän sivuston sisällön kopiointi, edelleenjakelu, julkaiseminen ja tallentaminen ilman tätä varten olevaa, nimenomaista lupaa on kielletty lukuunottamatta ko. sisällön säilyttämistä tietokoneella ja kopioimista yksityiskäyttöön.

4. Sivuston käyttöä koskeva lainsäädäntö.

Sivusto vaatii, että käyttäjä noudattaa Suomen lakeja ja asetuksia sivustoa käyttäessään. Sivusto sallii sivustolle linkittämisen internetissä.

5. Sivuston oikeudet ja velvollisuudet.

Sivusto on täysin lainanmyöntäjistä ja pankeista riippumaton toimija, joka ei välitä eikä myy lainoja. Myynti tapahtuu aina lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välillä. Tämä sivusto on aina kuluttajan asialla ja tavoitteena on antaa lainanvalinnassa hyödyllistä tietoa korvauksetta.

Lainanhakija tutustuu, sitoutuu ja hyväksyy valitsemansa lainantarjoajan internetsivuilla esittelemät käyttöehdot ja tilauksia koskevat muut ehdot. Ko. ehdot ja sopimukset eivät sido sivustoa millään tavalla.

Sivusto ei ole vastuussa sisällössä esitellyn kolmannen osapuolen toimittaman aineiston (mm. kuvat ja tekstit ) oikeellisuudesta, se ainostaan palvelee käyttäjää järjestämällä linkin yhteydenottoa varten.

Sivuston sisältö tuotetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan ja sivusto pidättää oikeuden sivuston sulkemiseen ja muutoksiin milloin se katsoo sen tarpeelliseksi. Tämä sivusto ei vastaa mistään kuluista, vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai sen estymisestä.

Lainanmyöntäjien markkinoinnisssa saattaa tapahtua muutoksia eikä sivusto ole vastuussa näistä muutoksista. Lainanhakijan onkin hyvä tarkistaa yksityiskohdat aina lainanmyöntäjän sivustolta. Sivuston palvelu tuotetaan sellaisena kuin se on. Sivusto ei takaa sisällön virheettömyyttä ja keskeytymättömyyttä, eikä sitä että vastaavatko sivuston kautta hankitut lainat tai palvelut käyttötarkoitusta ja odotuksia laadun suhteen.

6. Suomen laki.

Tähän sopimukseen noudatetaan ainoastaan Suomen lakia.