Kulutusluotto

Kulutusluotto nopeasti netistä

Kulutusluotto suurempaan lainan tarpeeseen

Maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä

Voit hakea luoton ilman takaajia tai vakuuksia

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa

Kulutusluotto on yleensä suurempi, kuin pikalaina tai joustoluotto.

Kulutusluotto maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä maksetaan takaisin kuukausierissä.

Löydät alta kaikki kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut.

Aseta taulukkoon vain ikäsi ja haluamasi lainasumma, niin näet heti lainapalvelut, joista voit saada kulutusluottoa.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on suurempi laina, kuin pikalaina tai joustoluotto. Yleensä kun lainasumma alkaa menemään tuhansiin, puhutaan kulutusluotosta.

Se haetaan aina normaalisti netissä toimivilta lainapalveluilta, tai vaihtoehtoisesti lainanvälityspalveluilta. Laina maksetaan kerralla hakijan tilille, hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Kulutusluottoa maksetaan takaisin aina tasaerissä kuukausittain. Kuukausierän suuruus vaihtelee haetun lainasumman, sekä valitun maksuajan mukaan.

Luottoa on mahdollista maksaa myös nopeammin takaisin, tai sen voi maksaa koska tahansa kokonaan takaisin. Tämä ei aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia ja tämä pätee jokaiseen netissä toimivaan lainapalveluun.

Kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Tiesithän että kaikki sivuillamme esitellyt lainapalveut myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Nopeaa lainaa tarvitsevalle tämä tarkoittaa sitä, että netistä saa haettua lainaa nopeasti, verrattuna pankkilainaan.

Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia, mutta sinulta voidaan pyytää todistusta omista tuloistasi. Näin lainapalvelu varmistaa hakijan takaisinmaksukyvyn ennen lainan myöntämistä.

Kulutusluotolle voidaan myöntää yhteishakija, mutta tämä on eri asia kuin takaaja. Yhteishakija on aina yhtä lailla vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta. Yhteishakijan tulee myös täyttää lainapalveluiden lainoille asetetut kriteerit, kuten tarpeeksi korkea ikä, vakituiset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Vertaile kulutusluotto ja säästä

Koska kulutusluottoa haettaessa puhutaan suuremmasta lainasta, tulee vertailu entistäkin tärkeämmäksi. Lainapalveluiden koroilla ja kuluilla saattaa olla suuriakin eroja, jotka vaikuttavat suurelta osin lainan takaisinmaksettavaan summaan.

Taulukkomme avulla saat nopeasti tietää, mistä voit hakea lainaa. Riittää kun asetat taulukkoon oman ikäsi, sekä haluamasi lainasumman. Sen jälkeen voit pyytää lainatarjouksen useammastakin lainapalvelusta, sillä hakemuksen tekeminen ja lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit ihan vapaasti tarjouksen saatuasi hylätä sen, mikäli saat muualta paremman tarjouksen.

Vertailemalla kulutusluotot huolellisesti, voit säästää jopa satoja euroja!

Voit myös käyttää lainan kilpailuttamiseen lainanvälityspalvelua, joka kilpailuttaa lainan puolestasi. Voit tehdä lainahakemuksen normaalisti heidän sivuilla, jonka jälkeen he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. He puolestaan lähettävät oman lainatarjouksensa suoraan sähköpostiisi, jolloin saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella.

Lainanvälityspalveluiden käyttäminen on sinulle aina täysin maksutonta!

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluotto maksetaan aina kerralla hakijan tilille hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen. Lainaa lyhennetään tämän jälkeen tasaerissä kuukausittain. Lainapalvelusta riippuen, saat joka kuukausi laskun joko paperisena tai sähköisesti sähköpostiisi. Jotkin lainapalvelut taas voivat lähettää sinulle lainan maksamisen jälkeen lyhennystaulukon, josta näet kaikki kuukausierät, niiden summat, sekä eräpäivät aina loppuun asti. Tässä tapauksessa kannattaa pitää huoli, ettei tätä taulukkoa hukkaa. Mikäli hukkaat tämän taulukon, etkä ole varma, koska seuraava lyhennys tulee maksaa, kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainaa myös vaadittua nopeammin takaisin. Voit halutessasi normaalia lyhennystä maksaessasi maksaakkin suuremman summan, jolloin lainasi lyhenee nopeammin. Mikäli maksat suuremman kuukausierän, ei se yleensä siirrä tai vähennä seuraavaa kuukausierää, vaan lyhentää lainaasi lopusta päin.

Voit myös koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla takaisin. Parhaiten saat jäljellä olevan summan selville, kun kysyt sitä suoraan lainapalvelun asiakaspalvelusta. He tällöin lähettävät sinulle maksutiedot ja summan sähköpostiisi. Lainan aikaisempi maksaminen ei aiheuta sinulle mitään lisäkuluja.