Lainanvälitys

Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella!

Palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta!

Yhdistä aiemmat lainasi ja säästä!

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa

Kilpailuta lainasi helposti ja nopeasti!

Lainanvälityspalvelun avulla sinun on helppo hoitaa lainan kilpailutus. Voit tehdä lainahakemuksen lainanvälityspalvelun sivulla, jonka jälkeen he välittävät hakemuksesi omille yhteistyökumppaneilleen. He sitten lähettävät oman lainatarjouksensa suoraan sinun sähköpostiisi.

Saat siis monta tarjousta yhdellä hakemuksella, eikä se maksa sinulle yhtään mitään!

Valitse alla vain haluamasi lainasumma, sekä aseta oma ikäsi, niin taulukko näyttää sinulle kaikki palvelut, jotka voivat kilpailuttaa lainasi puolestasi.

 • Kilpailuta laina 100-50000 euroa
 • Maksuaikaa saat valittua 1-10 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Saat aina parhaan koron lainallesi
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään!
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 13,91% laskettuna 10000€ tyypilliselle lainasummalle. Takaisinmaksuaika on 5 vuotta, avausmaksu 149€, tilinhoitomaksu 5€/kk sekä esimerkkikorko 11,62%. Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 13680€, eli 228 €/kk. Lainanantajan myöntämän lainan todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 50000€ ja laina-aika 1-10 vuotta.

 • Ikäraja palvelulle 18 vuotta
 • Tee yksi hakemus, saat monta tarjousta!
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Kilpailuta laina aina 100 eurosta 50.000 euroon saakka
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Lainapäätös lähes välittömästi
 • Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 50000€.

 • Hae lainaa nopeasti 500 - 50000 euroa
 • Maksuajaksi voit valita 1-15 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta
 • Rahalaitoksen palvelu on sinulle täysin ilmainen!
 • Kilpailuta lainasi helposti ja nopeasti
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.

Mikä on lainanvälitys?

Lainanvälitys on netissä toimiva, käyttäjälle ilmainen palvelu, joka kilpailuttaa hakijan lainan usealla eri rahoitusyhtiöllä.

Kun haluat parhaan tarjouksen lainallesi, tulee sinun aina kilpailuttaa mahdollisimman useat lainapalvelut keskenään. Voit välttyä tältä, kun käytät lainanvälityspalvelua. Tee hakemus normaalisti heidän sivuillaan, jonka jälkeen he välittävät hakemuksesi omille yhteistyökumppaneilleen.

Heidän yhteistyökumppanit lähettävät tämän jälkeen sinulle oman lainatarjouksensa suoraan sähköpostiisi. Pääset vertailemaan tarjoukset helposti ja nopeasti, jolloin sinulla on paras mahdollisuus löytää juuri sinulle edullisin laina.

Lainan kilpailuttaminen näiden palveluiden avulla on sinulle täysin ilmaista. Nämä palvelut saavat oman palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan, jolloin sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Eri lainanvälityspalvelut toimivat eri rahoitusyhtiöiden kanssa, joten sinun kannattaa pyytää tarjoukset useamman palvelun kautta. Näin ollen saat varmasti tarjouksen kaikista mahdollisista paikoista, ja parhaan lainan löytäminen on varmempaa.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulle kertynyt useita pieniä lainoja? Eikö olisi helpompaa hoitaa vain yhtä lainaa usean pienen sijasta?

Pystyt etsimään lainanvälityspalveluiden kautta myös suuremmat lainat, joilla maksetaan muut pienet lainat pois. On helpompaa, sekä edullisempaa hoitaa vain yhtä lainaa. Näin voit säästää lainan koroissa ja kuluissa suuriakin summia. Myös oma taloudenhallinta helpottuu, kun ei tarvitse muistaa monien eri lainojen kuukausieriä ja eräpäiviä.

Laske ensin kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. Voit myös pyytää loppulaskut lainapalveluilta ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluun. Tämän jälkeen tee normaali hakemus useamman lainanvälityspalvelun sivuilla ja etsi itsellesi paras laina, jolla maksat aikaisemmat lainasi pois.

Tarjousten pyytäminen on aina riskitöntä, sillä lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit aina hylätä vaikka kaikki tarjoukset, mikäli niistä ei mikään satu olemaan sinulle sopiva.

Minkälaista lainaa voin hakea lainanvälityksen kautta?

Lainanvälityksen kautta voit hakea kaikentyyppistä lainaa. Et itse pysty valitsemaan lainaa hakiessa, minkä tyypistä lainaa haluat. Voit vasta tarjouksien saamisen jälkeen katsoa, millaista lainaa sinulle tarjotaan, ja valita niistä parhaimman.

Useimmiten lainanvälityksen kautta haetaan kuitenkin kulutusluottoa. Kulutusluotto maksetaan kerralla hakijan tilille ja sitä maksetaan takaisin kuukausierissä. Joustoluotto ja pikalaina ovat vähemmän suosittuja lainanvälityspalveluiden keskuudessa.

Miksi käyttäisin lainanvälitystä?

Suurin hyöty näistä palveluista on se, että sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus. Muissa tapauksissa joudut täyttämään jokaiseen lainapalveluun hakemuksen erikseen, jos haluat kilpailuttaa lainasi. Nopea laina on helpompi saada, kun lainasi kilpailuttaa näistä palveluista jokin, sen sijaan että teet sen itse.

Hyöty näissä palveluissa on se, että et välttämättä edes tiedä kaikista lainapalveluista. Koska netissä toimii kokoajan enemmän ja enemmän lainapalveluita, on mahdotonta löytää nopeasti ne kaikki. Käyttämällä lainanvälityspalvelua, voit saada lainatarjouksia myös niistä lainapalveluista, joiden et edes tiennyt olevan olemassa.

Maksaako lainanvälityspalvelun käyttäminen?

Lainanhakijalle näiden palveluiden käyttö on aina täysin maksutonta. Nämä palvelut saavat oman komissionsa omilta yhteistyökumppaneiltaan, jolloin palvelu voidaan tarjota kuluttajille maksuttomasti.

Joten palvelun käyttö on sinulle maksutonta, nopeaa ja ennen kaikkea hyödyllistä. Miksi et siis käyttäisi näitä, mikäli mielessäsi on nopea laina? Näiden palveluiden avulla saat lainaa nopeasti, verrattuna siihen, että etsit itse kaikki mahdolliset lainapalvelut, lähetät hakemuksen ja odotat lainatarjouksia. Silloin on todella vaikea pysyä mukana, mihin lainapalveluun olet jo lähettänyt hakemuksen, sekä mistä lainapalvelusta sinulla on vielä tarjous saamatta.