Limiitti.fi

Jatkuva ja nopea laina 2000 euroa Limiitti.fi palvelusta!

Nopea laina 2000 euroa limiitti.fi

Ikäraja vain 18 vuotta!

Saat 2000 euron luottotilin käyttöösi

Käytä lainaa vain sen verran kuin tarvitset

Lainapäätöksen saat lähes välittömästi!

Ensinosto jopa 1000€ ilman nostokuluja!

Joustava takaisinmaksu

Limiitti.fi tarjoaa jatkuvaa ja nopeaa lainaa 500-2000 euroa

Limiitti.fi  lainapalvelusta voit hakea joustavaa ja nopeaa lainaa aina 2000 euroon asti. Luoton ikäraja on 18 vuotta. He tarjoavat joustoluotto-tyyppistä lainaa, jossa saat 2000 euron luottotilin käyttöösi, mutta voit käyttää siitä vain sen verran kuin tarvitset.

Voit omalta luottotililtä nostaa joustoluottoa nopeasti aina silloin kun sitä tarvitset. Tekemäsi nostot voivat olla suurudeltaan 10-2000 euroa ja voit tehdä niitä niin usein kuin haluat. Ainoastaan silloin et voi tehdä uusia, jos luottorajasi on käytetty loppuun, tai uudet nostot on estetty maksamattomien laskujen takia.

Kenelle joustoluotto myönnetään?

Voit saada lainaa nopeasti, jos olet vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Sinulle tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa. Luottotiedot Limiitti.fi tarkistaa aina hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Kuinka haen nopeaa lainaa?

Aloita hakemuksen tekeminen valitsemalla juuri nyt tarvitsemasi lainasumma Limiitti.fi lainapalvelun etusivulla olevasta laskurista. Tämän jälkeen pääset tunnistautumaan lainapalveluun omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tunnistautumisen jälkeen voit täyttää hakemuksen. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Täytä hakemus aina huolellisesti ja tarkista tiedot vielä ennen sen lähettämistä. Huolimattomasti täytetty hakemus voi johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Kuinka lainaa maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksussa sinun tulee huolehtia kuukausittain lainan minimilyhennyksestä. Kuukausittainen minimilyhennys määräytyy aina käyttämäsi luoton perusteella.

Voit myös koska tahansa maksaa myös minimilyhennystä suuremman summan, tai vaikka koko lainan kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia. Kun maksat lainaa vaadittua nopeammin takaisin, säästät lainan kokonaiskuluissa ja koroissa.

Kun maksat joustoluottoa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtäsi.

Voinko saada laskun sähköpostiin?

Voit valita haluamasi laskutustavan hakemusta tehdessäsi. Eli voit valita laskun joko normaalisti paperisena, tai sähköisesti suoraan sähköpostiisi. Muista kuitenkin varmistaa sähköpostiosoitteesi Limiitti.fi palveluun, koska muuten he eivät voi lähettää laskua sähköpostitse.

Voit myös koska tahansa myöhemmin vaihtaa laskutustapaa Limiitti.fi OmaSaldo-palvelussa.

Huomiothan kuitenkin, että lainan mahdolliset muistutuslaskut lähetetään aina paperisena postitse, jotta ne varmasti tavoittavat asiakkaan ajoissa.

Mitä tehdä maksuvaikeuksien yllättäessä?

Jokaiselle meistä saattaa tulla eteen tilanne, jolloin huomaa rahatilanteen olevan hetkellisesti huono. Jos et pysty maksamaan laskua ajoissa, voit miettiä, auttaisiko mahdollisesti maksuvapaa kuukausi, jonka voit tehdä Limiitti.fi:n OmaSaldo-palvelussa.

Vaihtoehtoisesti suosittelemme ottamaan yhteyttä mahdollisimman nopeasti Limiitti.fi asiakaspalveluun, jotta voitte sopia heidän kanssaan asiasta. Laskua ei koskaan kannata jättää vain maksamatta, sillä siitä kertyy nopeasti vain turhia lisäkuluja ja korkoja, jotka voisivat olla helposti vältettävissä vain asiasta sopimisella.