Netistälainaa.fi

Netistälainaa.fi palvelusta voit hakea joustoluottoa 2000 euroa!

nopea laina 2000 euroa netistälainaa.fi palvelusta

Nopea joustoluottoa 2000 euroa

Ikäraja lainalle 20 vuotta

Lainapäätökset saat lähes välittömästi

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Maksa joustavasti kuukausierissä

Käytä lainaa juuri sen verran kuin haluat

Kuka voi saada nopeaa lainaa Netistälainaa.fi palvelusta?

Voit saada joustavaa lainaa, jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Sinulla tulee olla myös puhtaat luottotiedot, sillä maksuhäiriömerkintä estää aina lainan saannin.

Sinulla tulee olla myös tarvittavat tulot, jotka voidaan tarkastaa pyytämällä sinulta todiste tuloistasi. Tarvitset myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudutaan lainapalveluun.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Netistälainaa.fi myöntää lainan hakijalle aina 2000 euron luottotilin. Tältä luottotililtä hakija voi nostaa lainaa tilillensä juuri sen verran kuin haluaa. Jos hakija ei nosta lainaa tilille, ei silloin kerry mitään maksettavaakaan.

Sinun ei ole mikään pakko käyttää koko 2000 euron lainaa, vaan voit nostaa pienempiä summia tilillesi. Voit tehdä nostoja niin monta kuin haluat. Ainut este lainan nostolle on, että sinulle ei ole enää varaa luottorajassasi, tai sinulla on maksamattomia laskuja lainapalveluun.

Kuinka lainaa maksetaan takaisin?

On täysin sinun päätettävissäsi, kuinka maksat lainaasi takaisin. Voit käyttää osamaksumahdollisuutta, ja maksaa kuukausittain takaisin vain vaaditun minimilyhennyksen. Voit myös maksaa koko lainan kerralla takaisin tai jotain tältä väliltä.

Mitä nopeammin maksat joustoluottoa takaisin, sitä vähemmän sille ehtyy kertymään korkoja ja kuluja. Kun maksat lainaa takaisin, on se pian taas käytettävissä omalla luottotililläsi. Jos olet maksanut koko lainasi takaisin, ei sinulle enää kerry mitään maksettavaa.

Kuinka nopeasti saan lainaa?

Kun teet hakemuksen, saat heti alustavan lainapäätöksen. Ennen lopullista lainapäätöstä sinulta voidaan pyytää todistetta tuloistasi. Mikäli tälle ei ole tarvetta, saat lopullisen lainapäätöksen hetkessä.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa nopeasti tilille. Kun teet noston, on nostamasi laina ilmoittamallasi tilillä noin 15 minuutissa. Huomioitavaa on kuitenkin se, että jos tilisi on Handelsbankenin tai Ålandsbankenin pankissa, siirtyy laina tilillesi muutaman arkipäivän sisällä.

Netistälainaa.fi yhteystiedot

Osoite:
Top Finance Oy
Postikatu 2
20250 Turku

Lainapalvelu avoinna 24 / 7
Asiakaspalvelu ma-su klo 8-22
Puhelinpalvelu ma-pe klo 9-18, la klo 10-15

Puh. 040 3789 958
asiakaspalvelu@topfinance.fi