Omalaina.fi

Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi aina 50000 euroon saakka!

Omalainasta nopeaa lainaa 100-50000 euroa

Kilpailuta lainaa 100 – 50.000 euroa

Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella!

Ikäraja vain 18 vuotta!

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Omalaina.fi auttaa myös lainojen yhdistämisessä

Lainapäätös välittömästi

Omalaina.fi yhteenveto

Voit helposti kilpailuttaa lainasi Omalaina.fi palvelun avulla. He eivät itse myönnä lainaa, vaan kilpailuttavat hakemuksesi muilla rahoitusyhtiöillä. Tämä säästää sinulta aikaa, sillä sinun tulee tehdä vain yksi hakemus. Kun lähetät hakemuksen, Omalaina välittää sen omille yhteistyökumppaneilleen. Tämän jälkeen he, jotka voivat myöntää sinulle lainaa, lähettävät sinulle oman tarjouksensa suoraan sähköpostiisi.

Kun saat monta tarjousta suoraan sähköpostiisi, on sinun helppo vertailla niitä keskenään, jolloin löydät varmimmin sen juuri sinulle edullisimman lainan nopeasti. On sinulla sitten mielessä pieni ja nopea laina, tai esimerkiksi suurempi kulutusluotto, on sen kilpailuttaminen järkevää.

Kilpailuttamalla lainasi, voit säästää selvää rahaa, oli kyse sitten minkä suuruisesta lainasta tahansa. Omalaina palvelun käyttö on sinulle aina täysin ilmaista, joten siksi suosittelemme kokeilemaan sitä. Jos sattuu niin, ettet saa yhtään sinulle sopivaa lainatarjousta, on sinulla täysi oikeus hylätä vaikka ne kaikki. Sinulle ei siis aiheudu mitään kuluja, ellet suostu mihinkään lainatarjoukseen.

Kuka voi tehdä hakemuksen Omalaina.fi palvelussa?

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Työtön voi tehdä hakemuksen palvelussa, mutta monet lainantarjoajat kuitenkin vaativat tarvittavat tulot, jotta voivat olla varmoja, että laina pystytään maksamaan takaisin.

Sinulla tulee olla myös suomalainen pankkitili, sekä henkilöturvatunnus. Omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset kannattaa olla, sillä voit tarvita niitä lainapalveluun tunnistautumisessa tai viimeistään lainatarjousta allekirjoitettaessa. Toki sinun ei ole pakko allekirjoittaa lainatarjousta pankkitunnuksilla, mutta jos haluat nopeaa lainaa, on se silloin järkevä vaihtoehto. Muussa tapauksessa sinun täytyy odottaa, että lainapalvelu lähettää lainatarjouksen kotiisi, jolloin sinä allekirjoitat sen ja lähetät takaisin. Tämä on huomattavasti hitaampaa kuin sähköinen allekirjoitus.

Maksaa Omalaina.fi palvelun käyttö?

Ei maksa. Sinulle lainanvälityspalvelun käyttö on aina maksutonta. Omalaina saa oman komissionsa omilta yhteistyökumppaneiltaan, jolloin sinulle ei aiheudu mitään kuluja.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Voit hakea Omalainan kautta lainaa aina 100 eurosta 50.000 euroon saakka. Huomio kuitenkin, että mitä suurempia summia haet, sitä vaikeampaa sitä on saada. Jos haluat suurempaa lainaa nopeasti, suosittelemme aina hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa. Tällöin lainansaanti helpottuu huomattavasti.

Nopea laina yhteishakijan kanssa

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, on suurempikin lainasumma huomattavasti helpompi saada. Jotkut lainapalvelut eivät välttämättä myönnä sitä suurinta lainaa yhdelle hakijalle, vaan vaativat automaattisesti yhteishakijan.

Yhteishakija on yleisesti joku läheinen henkilö, kuten oma avo-tai aviopuoliso. Kun haette lainaa yhdessä, maksukykynne paranee, jolloin lainapalvelun on turvallisempaa myöntää teille lainaa. Voitte myös saada lainan huomattavasti matalammalla korolla kuin yksin hakiessa!

Yhteishakijan tulee aina täyttää myös lainapalvelun hakijalle asettamat ehdot, kuten esimerkiksi ikäraja. Kun olette hakemassa lainaa yhdessä, muistakaa että olette molemmat yhtälailla vastuussa lainaan liittyvistä asioista ja takaisinmaksusta.

Omalaina.fi yhteystiedot

LVS Brokers Oy
2521965-8

Postiosoite:
PL 644,
00101 HELSINKI

Käyntiosoite:
Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki
(ei asiakaspalvelua)

Asiakaspalvelu
palvelee sähköpostitse:
asiakaspalvelu@omalaina.fi