Rahalaitos

Rahalaitoksen avulla haet helposti nopeaa lainaa 500 - 50000 euroa!

Lainasummat 500 – 50000 euroa

Monta tarjousta yhdellä hakemuksella

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia

Kilpailuta lainasi yhdellä hakemuksella!

Laina-ajat 1-15 vuotta

Täysin maksuton palvelu!

Miten Rahalaitoksen palvelu toimii?

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, minkä kautta voit helposti kilpailuttaa lainasi. Heidän kauttaan saat nopeasti monta tarjousta yhdellä hakemuksella.

Rahalaitos toimii siten, että teet lainahakemuksen normaalisti heidän verkkosivuillaan, jonka jälkeen he välittävät hakemuksesi eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Näin sinä säästät selvää aikaa, kun sinun ei tarvitse itse täyttää hakemusta erikseen jokaiseen lainapalveluun. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Rahalaitoksen yhteistyökumppanit lähettävät sinulle oman lainatarjouksensa suoraan sinun sähköpostiisi.

Kun saat tarjoukset sähköpostiisi, voit helposti vertailla niitä keskenään, jolloin löydät helposti juuri sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Tietenkin, jos käy niin, ettei mikään tarjous ole sinulle sopiva, on sinulla kaikki oikeus hylätä vaikka ne kaikki. Lainatarjousten pyytäminen ei koskaan sido sinua ottamaan lainaa.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, sekä Suomen kansalainen. Tarvitset myös vähintään 7200€ vuositulot. Sinun luottotietosi tarkistetaan aina lainan hakemisen jälkeen, joten maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa nopeasti 500 – 50000 euroa. Huomioi kuitenkin, että suuremmissa lainoissa voidaan joissain tapauksissa vaatia yhteishakijaa. Yleisesti, kun alamme puhumaan kymmenien tuhansien lainoista, on sitä todella vaikea saada yksin. Yhteishakijasta tietoa lisää alla.

Minkä maksuajan voin valita?

Voit valita lainallesi maksuaikaa 1-15 vuotta. Maksuaikaa muuttamalla voit vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Maksuaika kannattaakin valita niin, että pystyt maksamaan kuukausierän huoletta, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin hetkellisesti. Liian pitkää maksuaikaa ei kannata kuitenkaan valita, sillä mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä enemmän lainallesi kertyy kuluja ja korkoja.

Muistathan myös, että vaikka valitset tietyn maksuajan hakemusta tehdessä, voi se kuitenkin lopullisissa lainatarjouksissa vaihdella. Riippuen lainapalvelusta, voivat he ehdottaa erilaista lainasummaa tai maksuaikaa, jos he katsovat, etteivät pysty myöntämään lainaa juuri kuten itse halusit.

Suurempi laina nopeasti yhteishakijan kanssa

Jos haluat varmistaa, että saat suurempaa lainaa, suosittelemme hakemaan sitä mahdollisuuksien mukaan yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on yleensä joku läheinen, kuten oma avo-tai aviopuoliso. Hakemusta tehdessä lisätään hakemukseen myös yhteishakijan tiedot. Yhteishakijan tulee täyttää myös lainapalvelun asettamat kriteerit, kuten tarpeeksi korkea ikä, tarvittavat tulot jne.

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, paranee teidän takaisinmaksukyky huomattavasti, jolloin lainapalvelun on helpompi myöntää teille lainaa. Voitte myös saada lainan pienemmällä korolla, kuin silloin, jos hakijoita on vain yksi.

Muistathan, että olette molemmat yhtälailla vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita