Vivusjousto

Hae nyt nopea laina uudistuneesta Vivusjoustosta!

Nopea laina Vivusjoustosta!Vivusjouston tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja lainalle on 20 vuotta
 • Saat lainaa nopeasti 2000-3000 euroa
 • Vivusjoustossa nostokulut ovat aina 0 euroa!
 • Minimilyhennys kuukaudessa vain 5%
 • Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia
 • Maksat vasta, kun nostat lainaa tilillesi
 • Käytä luottoa juuri sen verran kuin haluat

Uudistunut Vivusjousto on joustava ja nopea laina

Vivusjousto tarjoaa käyttöösi 2000-3000 euron joustoluottoa. Luottoa voi käyttää juuri sen verran kuin haluaa, joten koko summaa ei ole mikään pakko koskaan käyttää. Tästä syystä Vivusjousto onkin perinteisiä pikalainoja ja kulutusluottoja joustavampi vaihtoehto.

Yhdellä hakemuksella saat joustoluoton käyttöösi ja sen on sen jälkeen käytössäsi aina, kun tarvitset lainaa nopeasti. Voit nostaa luottoa tilillesi kerralla 10-3000 euroa kerralla. Jos teet pienempiä nostoja, jää sinulle varaa nostaa lainaa myöhemminkin lisää, mikäli sille on tarvetta myöhemmin.

Hae uudistunutta Vivusjoustoa tästä!

Kenelle Vivusjousto voidaan myöntää?

Hakijalta vaaditaan vähintään seuraavat asiat:

 • Ikää tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset
 • Puhtaat luottotiedot

Kuinka paljon joustoluottoa saa käyttöön?

Luottoraja voi olla joko 2000 tai 3000 euroa. Luottoraja päätetään aina lainahakemuksen yhteydessä ja siihen vaikuttaa monet eri asiat, kuten hakijan takaisinmaksukyky. Huomiothan, että vaikka hakisit 3000 euron luottorajaa, voi olla että sinulle voidaan myöntää luottorajaksi max. 2000 euroa.

Oman luottorajan näet, kun teet hakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei vielä millään tavalla sido sinua ottamaan lainaa, eikä aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia.

Miten lainaa maksetaan takaisin?

Lainaa voi maksaa takaisin joustavasti kuukausierissä. Tällöin sinun tulee kuukausittain maksaa vaadittu minimilyhennys. Kuukausittain minimilyhennys on 5% käytetystä pääomasta. Minimilyhennyksen jälkeen jäävälle avoimelle pääomalle lasketaan kuukausikorkoa hinnaston mukaisesti.

Voit myös maksaa lainaa kerralla suuremmankin summan takaisin, jolloin minimilyhennyksen ylittävä osuus lyhentää lainapääomaa kokonaisuudessaan. Lyhentämällä lainaa nopeammin, säästät selvää rahaa lainan kokonaiskuluissa ja koroissa.

Jos haluat maksaa koko käyttämäsi lainan takaisin, voit tehdä sen ilman mitään lisäkustannuksia. Suosittelemme kysymään Vivusjouston asiakaspalvelusta kokonaissummaa, joka sinun tulee maksaa takaisin. Ilmoittamalla heille päivänmäärän, koska haluat maksaa lainan takaisin, laskevat he lainan pääoman sille päivällä saakka.

Hae uudistunutta Vivusjoustoa tästä!

Tarvitsenko vakuuksia saadakseni lainaa?

Et tarvitse. Vivusjouston lainatuote on täysin vakuudeton laina. Et myöskään tarvitse takaajia saadaksesi lainaa.

Vivusjousto yhteystiedot

Osoite:

4Finance Oy
Mikonkatu 15A
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2257545-4

Asiakaspalvelu:

Avoinna Ma-Pe 9-18, La 10-16
0600 418 751
(0,76 €/min + mpm/pvm)
asiakaspalvelu@vivusjousto.fi